Burg. v. Dijkesingel 68
2809 RD Gouda

Disclaimer

De inhoud van de website technischbeheerholland.nl is met de grootste zorg samengesteld. De ervaring heeft echter geleerd dat het, ondanks deze betrachte zorgvuldigheid, kan voorkomen dat de informatie op deze website of op die van haar providers verouderd is of onjuistheden bevat.

Een bezoeker van deze website mag geen auteursrechtelijke beschermende werken of andere in de Technisch Beheer Holland websites opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Technisch Beheer Holland (ook niet via een eigen netwerk).

Technisch Beheer Holland is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website, of die van haar providers, beschikbare informatie.

Op deze internetsite en in deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland. Met deze disclaimer wordt niet beoogd de aansprakelijkheid uit te sluiten in gevallen waarbij het uitsluiten van aansprakelijkheid niet is toegestaan volgens de geldende Nederlandse Wetgeving.

Technisch Beheer Holland is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer KvK 30181175.

Ook binnen Technisch Beheer Holland nemen we maatregelen om de besmetting van het coronavirus tegen te gaan.
This is default text for notification bar