Burg. v. Dijkesingel 68
2809 RD Gouda

Administratie en KvK

Onderstaand vindt u onze volledige bedrijfsgegevens. Zo weet u wie wij zijn en met wie u zaken doet.

Kamer van Koophandel

Technisch Beheer Holland is sinds haar oprichting in 2002 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam onder registratienummer 30181175. Gevestigd op de Burgemeester van Dijkesingel 68, 2809 RD te Gouda (Westergouwe) en bereikbaar op telefoonnumer 085-0439334 en info@technischbeheerholland.nl.

Email

Onze administratie zorgt ervoor dat alle vragen over uw facturen en andere administratie zaken worden beantwoord. Vragen hierover kunt u richten aan admninistratie@technischbeheerholland.nl

Bankgegevens

Wilt u een betaling doen via een bankoverschrijving of telefonische boeking, dan heeft u het juiste rekeningnummer nodig. Vergeet niet het factuurnummer bij de betaling te vermelden. Betalingen ontvangen wij graag op onze bankrekening met IBAN-nummer NL72INGB0009321491 bij ING Gouda. U vindt het factuurnummer in het onderwerp van de administratie-email met daarin de factuur in PDF.

btw-id

Ons btw-id is NL002119111B20.

Betalingsmogelijkheden

Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om op rekening te betalen. Als betalingstermijn hanteren wij 30 dagen. U ontvangt na levering uw digitale factuur op het door uw aangegeven factuuradres. Een order op rekening, zal verwerkt worden na akkoord van onze administratie.

Openingstijden

Kom niet voor verrassingen te staan. Wij zijn geopend op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur. Buiten deze kantooruren kunt u een bericht voor ons achterlaten. Afhankelijk van de overeengekomen SNO Service Niveau Overeenkomst nemen wij dan zo snel mogelijk contact met u op.

Let op! Voorkom internetfraude.

Controleer altijd ons bankrekening nummer op onze website voordat u de overboeking doet. Wij zullen u nooit vragen de betaling te voldoen naar een ander bankrekeningnummer dan vermeld staat op onze website.

Hulp op afstand - TeamViewer
This is default text for notification bar